Пазарджишкият фотограф Стоян Георгиев спечели първо място в конкурса за

...
Пазарджишкият фотограф Стоян Георгиев спечели първо място в конкурса за
Коментари Харесай

Пазарджишки фотограф грабна първа награда за модна фотография

Пазарджишкият фотограф Стоян Георгиев завоюва първо място в състезанието за фешън снимка, проведен от „ Bulgarian Fashion Photographers Association “ със фотография на булката Лили Златанова.

Снимката, която бе победител през месец октомври т.г. и изпрати създателя си на финала в конкуренцията, събра 14 624 гласа от 1136 лайкове, 318 коментара, 374 споделяния, с осем медийни изявления, като по този метод завоюва второто национално съревнование.

С тази победа, Стоян Георгиев си подсигурява печатане на личен еднолистов и присъединяване в 12-листов благотворителен фешън календар за 2019, в интерес на асистираната репродукция в България, посредством акцията „ Мода за Здраве “, както и ВИП акредитация за 32-ра и 33-та Fashion Week Bulgaria 2019 в София. Стоян ще получи и обява на корица на страницата и група на BFPA.

Организаторите обезпечават и присъединяване във фото галерия в Пазарджик, както и показване в България и в чужбина, посредством присъединяване във фото галерия и акредитация за интернационална Fashion Week.Стоян е добре прочут в Пазарджик, а от 2007 до 2010 той работи в панагюрската телевизия Астра-Пан.

През 2010 се мести в Пазарджик и стартира работа в локалната телевизия „ Телекабел “, след извоюван конкурс, където работи като оператор и по-късно като монтажист. През 2016 година напуща малкия екран, откакто е бил една година шеф. Стоян е снимал за „ Господари на ефира “, снима и инсталира материали за „ Диема Спорт “, а точният му обектив отразява всеки мач на волейболния клуб “ Хебър “-Пазарджик.

Източник: Monitor
Снимка: Стоян Георгиев
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР