Пазарджик. Общинската организация на ГЕРБ-Пазарджик от създаването си е жизнена

...
Пазарджик. Общинската организация на ГЕРБ-Пазарджик от създаването си е жизнена
Коментари Харесай

Гинче Караминова, ГЕРБ-Пазарджик: Над 1 500 са членовете на структурата на ГЕРБ в общината

Пазарджик. Общинската организация на ГЕРБ-Пазарджик от основаването си е витална и пълнокръвна, сподели за Радио „ Фокус “ – Пазарджик Гинче Караминова, общински ръководител на ГЕРБ-Пазарджик. Тя добави, че структурата на организацията по бройка е най-голямата в региона, което е изцяло обикновено, защото Пазарджик е регионален град.
„ Членовете ни към този момент наближават 1500 и да достигнем до тази огромна бройка е плод на упорита дългогодишна работа. Но успяхме да убедим хората, че ГЕРБ е единственото ръководство до в този момент, което съумя да реализира бързо икономическо развиване на страната ни. Разбира се, някои от членовете ни са доста дейни, отзовават се на всички мероприятия, срещи и начинания, други не идват толкоз постоянно, само че когато имат опция работят за идеята. Важни са ни и структурите в селата, защото община Пазарджик е с доста на брой села – 31, и срещите ни там са свързани с проблемите на жителите на обитаемото място. Мога да се похваля, че имаме села с доста стимулирани и работещи структури, които постоянно се отзовават на всички мероприятия и срещи, оферират хрумвания за начинания, идват на събранията в Пазарджик постоянно, взимат присъединяване в полемики, изричат мнението си, включват се в работата на младежката, женската организация, а също и в работата на старейшините. Най-общо казано положението на общинската организация е доста устойчиво и нямам никакви мотиви за паники в работата с сътрудниците “, разяснява Караминова.
Според нея най-успешният метод на работа са непосредствените контакти и разговора. „ Стремя се да съм покрай всеки от нашите членове и в случай че има някакъв проблем да го решаваме навреме. Регулярно организираме общински събрания, където дискутираме, от време на време много разпалено, с цел да излезем на финала с обща позиция по разнообразни въпроси. Мисля, че една от най-хубавите характерности на нашата организация е това, че няма неразрешени тематики, има неприкритост и всеки може да изрази позиция. Вярвам, че в това се крие и ключът към сполучливите резултати, които реализираме “, сподели също Караминова.
Ваня НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР