Пазарът на жилища преживя тежки времена през последните месеци, като

...
Пазарът на жилища преживя тежки времена през последните месеци, като
Коментари Харесай

Луси Александър от „Място под слънцето“ споделя най-добрите си съвети за закупуване на имоти със скрити скъпоценни камъни

Пазарът на жилища претърпя тежки времена през последните месеци, като някои бъдещи купувачи чакаха да видят какво крие бъдещето.

Но в случай че търсенето на вашия парцел се окаже мъчно, може да си коства да имате поради, че вашият „ безконечен дом “ може да се намира тъкмо под носа ви – може би по време на ежедневната ви разходка или даже на пътешестване до работа. Може просто да се нуждае от малко нежна любяща грижа, с цел да му се даде нов живот.

Повече от половината (52%) от хората минават около изоставена постройка всяка седмица, съгласно изследване на Censuswide за кредитора на парцели Together. За някои хора концепцията за закупуване на парцел, който не е подготвен до ключ, може да наподобява плашеща. Но това може да е късмет в действителност да сложите собствен личен щемпел върху обещано място и да го трансформирате изцяло.

Телевизионната водеща Люси Александър, известна с излъчвания като Homes Under The Hammer на BBC One и A Place In the Sun на Channel 4, се сплоти с Together, с цел да предложи някои съв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР