Пазарът на фалшиви стоки е невероятно голям, вариращ от маратонки

...
Пазарът на фалшиви стоки е невероятно голям, вариращ от маратонки
Коментари Харесай

7 маркови продукта, които най-често се имитират – ето как да познаете копие от оригинал (СНИМКИ)

Пазарът на подправени артикули е необикновено огромен, вариращ от маратонки Adidas и чанти Louis Vuitton до парфюми и грим Chanel. Продавачите работят интензивно, с цел да ни убедят да платим цяло положение за тези артикули, до момента в който други се възползват от тази обстановка и оферират същите артикули на смешни цени. Въпреки че постоянно е мъчно да се разграничат фалшификатите от оригиналите, фалшификатите могат да бъдат рискови, тъй като не минават нужния надзор и документи.

Ето 7 от най-често имитираните маркови продукта и по какъв начин да познаете, че купувате оригинал, а не фалшификат:

1. Маратонки Adidas

 Адидас маратонки копие и оригинал

Капсите на истинските обувки Adidas не са железни, като се изключи някои по-стари модели. Също по този начин не забравяйте да преброите броя на дупките – достоверните модели постоянно имат шест на детските и дамските обувки и седем на мъжките.

Вижте логото на гърба. То би трябвало да покрива цялата задна повърхнина и да наподобява чисто. Фалшивите артикули постоянно имат малко, деформирано и погрешно изписано лого.

 маратонки Адидас лого

Обърнете внимание на формата на задната част на обувката. При оригиналите тази част е плоска, до момента в който при фалшификатите нормално е заоблена. Също по този начин имайте поради, че Adidas не пуска обувки с етикети за задна пета от няколко години, тъй че истинските обувки не би трябвало да ги имат.

Проверете серийния номер, който можете да намерите на етикета на езика на обувката. Един автентичен чифт ще има два разнообразни номера за дясната и лявата обувка. При фалшификатите постоянно ще намерите един и същ и за двете обувки.

2. Парфюм „ Шанел “.

 парфюм Шанел оригинал

Първо проверете външния тип на бутилката. Етикетът на оригинала би трябвало да има изпъкнали букви и да е идеално изравнен. Проверете дребната „ яка “ с логото на гърлото на бутилката; трябва да е центрирана.

Погледнете основата на бутилката. Печатът би трябвало да е без неточности и да се намира тъкмо в центъра на бутилката, а не в профил. Сравнете серийния код и баркода. На истинската версия ще намерите баркода на гърба, а също и на основата на неотворената кутия на парфюма.

3. Чанти Louis Vuitton

 Чанти Луи Вюитон копие

Уверете се, че шарките са отмерено разпределени върху дизайна на чантата. Дизайнът би трябвало да наподобява идентичен и да бъде отражение на себе си върху цялата чанта. Ако от едната страна на чантата се изреже кръг, то той трябва да се изреже на същото място и от другата страна.

Уверете се, че логата на LV са обърнати на гърба на чантата. Тъй като чантите Louis Vuitton са направени от една непрекъсната лента от кожа, логата на LV са вярно сложени начело и назад на гърба на чантата.

Проверете копчетата. Те би трябвало да са направени от същински метал със златно покритие.

4. Червило „ MAC “.

 червило MAC

Името на червилото и баркодът би трябвало да бъдат посочени на етикета. Прочетете серийния номер на основата на червилото. Автентичните „ MAC “ червила имат серийни номера, започващи с A, B или C, нормално последвани от 2 числа, като A44 или B32.

Вижте логото „ MAC “ на капака. Автентичното лого на MAC би трябвало да наподобява съвсем гравирано в капака на червилото, а шрифтът би трябвало да е доста по-малък на височина, като буквите са ситуирани доста близо една до друга. Точките от двете страни на буквата „ А “ също би трябвало да са идеално кръгли.

Помиришете червилото. Ако е достоверно, ще усетите лек аромат на ванилия. Фалшивите червила MAC може да миришат плодово или сладко.

5. Гривна „ Cartie Love “.

 гривна Картие

Върху достоверните бижута на Cartier ще намерите щемпел, който указва типа на метала, като Au 750 или 750 за 18k злато и Pt 950 или 950 за платина.

Оригиналната гривна Cartier Love тежи сред 28 58 грама, според от дизайна.

Проверете серийния номер. В допълнение към общоприетия признак върху всички бижута на Cartier, двете половини на гривната Love ще носят серийния номер на гривната.

6. Crocs

 култивиран чехли

Вижте логото. Оригиналните Crocs имат логото на Duke, отпечатано върху стелката. На задната каишка би трябвало да има 2 очи и 6 идентични издатини и би трябвало да се виждат 2 ръце, всяка с 3 пръста.

Оригиналните Crocs имат кръгли издатини на стелката за поощряване на циркулацията. Проверете подметката на обувката. Автентичните обувки би трябвало да имат логото на Crocs в центъра на подметката от едната страна.

7. Дънки Levis

 дънки Levis

Проверете етикета за неточности. При достоверните Levi’s моделът, талията и размерът постоянно са маркирани с черни букви. Това е по този начин, тъй като първо се основава общ етикет и по-късно тези характерности се отпечатват върху всеки съответен чифт дънки.

Коженият етикет няма да е прекомерно ярък или прекомерно мрачен и буквите няма да избледняват при изхабяване. Етикетите, които не са центрирани или имат неверен правопис, са спомагателни признаци, че дънките може да са подправени.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР