Pavell & Venci Venc’ направиха премиера на най-новото си парче

...
Pavell & Venci Venc’ направиха премиера на най-новото си парче
Коментари Харесай

Велина Узунова вдига наздравици с Павел и Венци Венц

Pavell & Venci Venc’ направиха премиера на най-новото си парче „ Добър живот “, което към този момент се излъчва в формалните канали на Вирджиния Рекърдс, във всички цифрови платформи, музикални малките екрани и радиа. Музиката и аранжиментът на песентa е основана от Павел, който във видеото свири и на саксофон, а за текста се включва и Венци. Видеото на “Добър живот”, бе снимано на дребния плаж в Лозенец, а бара на Венци Naley се трансформира в същинска снимачна площадка.

Режисьор и оператор е Петко Андонов, а в клипа вземат участие някои от най-близките другари на двете звезди. Всички посетители на настоящия плажен бар също купонясваха до края на снимачния ден. „ Добрият живот идва единствено тогава, когато спреш да го търсиш непременно и започнеш да бачкаш за него! “, споделят Pavell & Venci Venc`.

Специален посетител на морските фотоси бе моделката и тв водеща Велина Узунова, която не пропусна опцията да почерпи всички забавляващи се на плажа с хитовото испанско шампанско Cloudem, на което е рекламно лице за България. Вместо в чаши за вино, хубавицата сама сипа в шотове от безалкохолния Cloudem Blue, с усет на зелена ябълка.

След това към пенливата синя течност добави водка и по този начин направи проява на модерния метод на пиянство на шотове по хитови летни дестинации като Сен Тропе, Монако, Миконос, Марбея, Капри и Сардиния. Шампанизираното вино Cloudem с неповторимата технология за водни облаци стана шлагер на лято 2018 и бе желано пиво на хип-хоп звездата Криско, както и на куп известни персони от родния шоубизнес. Гледайте тийзъра на “Добър живот” тук:
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР