Павел Тодоров вчера напусна MasterChef, но е убеден, че ще

...
Павел Тодоров вчера напусна MasterChef, но е убеден, че ще
Коментари Харесай

Павел Тодоров от MasterChef: Имам идея да се върна в България и да отворя къща за гости

Павел Тодоров през вчерашния ден напусна MasterChef, само че е уверен, че ще продължава да готви. Той се включи посредством видеоразговор от Германия, където живее от седем години. Жена му го стимулира да се включи в кулинарното предаване, а неговата цел е била да я накара да се гордее от представянето му. Ето какво показа в " Тази заран " за присъединяване си в кулинарното шоу.

" Жена ми несъмнено е много горда с мен и с моето присъединяване. Не вярваше, че мога да стигна толкоз напред ", сподели Павел.

" Изключително признателен съм й за подаръка, който ми направи, защото беше незабравимо преживяване ", добавя той.

" Никога не се бях докосвал до крокодилско филе преди този момент ", споделя Павел.

" Големият урок, с който си потеглям от MasterChef, е, че би трябвало да не преставам да сготвям и да имам вяра повече в себе си ", безапелационен е той.

" Ще не преставам да опитвам в кухнята, само че допускам, че няма да е с крокодилско ", пошегува се той.

" Скритото оръжие ми беше да се опитам да направя така наречен шпецле - немските спагети, с които може би щях да изумя Chef Токев. Но не ми остана време ", споделя Павел.

" Определено на този стадий не преставам със самообучението си, чета много книги и предписания, последвам много готвачи. Имам концепция за къща за посетители и да се върнем в България, само че всичко с времето си ", сподели той.

Вижте какво още показа Павел Тодоров във видеото горе.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР