Павел от рап дуета Павел и Венци Венц’ явно отчаяно

...
Павел от рап дуета Павел и Венци Венц’ явно отчаяно
Коментари Харесай

Коли и беси в „На кафе“: Гала се изгаври с новобранеца панелист, напът да изгони и шеф Балкански

Павел от рап дуета Павел и Венци Венц’ очевидно обезверено се нуждае от непрекъснати доходи и наличие в ефир, тъй като другояче надали би се подложил на униженията, които търпи в „ На кафе “.

След като буйният и капризен артист Дарко Ангелов беше изпъден от Гала, за „ неприятното момче “ с татуировките се отвори късмет, от който той съществено желае да се възползва. Отношението на титулярите към Павел обаче е като към новобранец в казармата от едно време.

Рапърът безусловно „ стъпва на пръсти “ в предаването, като внимава да не провокира даже и най-малкото несъгласие.

Павел категорично се съгласява на всичко, което изискат от него „ старите “ в екипа. Така той се оказа напъхан в много комичен надуваем екип на тиранозавър във връзка кино рубриката на „ На кафе “.

Колегите не демонстрираха никакво състрадание, до момента в който гледаха пародийната обстановка. Напротив, до момента в който изтегнати на диванчетата нагъваха пуканки, те накараха Павел да тича из студиото. Ромина Тасевска извади телефона си с цел да снима унизителния миг, а писателят Георги Блажев изкоментира в ефир задните му елементи.

Самата Гала пък наблюдаваше цялото упражнение без никакво състрадание и от позицията на всевластен шеф, който може да изгони от предаването всеки, когато си изиска.

Напрежението в екипа на предиобедното шоу по Нова телевизия обаче пораства.

Това пролича от думите на началник Атанас Балкански, който по неразбираема причина беше подложен на рецензии от Гала, която съобщи, че е намерила различен да готви вместо него в идващите дни.

„ Тръгнала си всичките да ни махаш, първо Дарко, след това мен… “, сподели с усмивка кулинарният познавач.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР