Паузата между двата сезона в българския футбол бе кратка и

...
Паузата между двата сезона в българския футбол бе кратка и
Коментари Харесай

Нов сезон с Нов бонус! Старт на непредсказуемата efbet Лига 2023/24

Паузата сред двата сезона в българския футбол бе къса и почитателите трябваше да чакат единствено няколко седмици, преди още веднъж да насочат погледите си към родната efbet Лига. 

Платформата за онлайн спортни залози - efbet.com, предлага забавни коефициенти за предстоящ първенец и за първия кръг от шампионата, до момента в който в това време компанията, която е и общоприет спонсор на родния хайлайф, предлага и нов бонус за мачовете - Бонус 150х50 лева след всеки кръг. 

Лудогорец за следващ път е огромният любимец за първенец на България

Големият въпрос, който родният ентусиаст си задава към този момент повече от десетилетие, е дали още веднъж Лудогорец ще успее да отбрани купата си. По извънредно сложен метод " орлите " финишираха с точка преднина в крайното класиране, като два кръга преди края бяха втори. Но устремът на конкуренцията е сериозен и предвещава непредсказуем сезон 2023/24. 

Въпреки това разградчани си остават сериозният любимец за първенец на България. Топ коефициентът “орлите " да го реализиран за 13-ти следващ път е 1.80* на efbet.com.

Макар и без Игор Тиаго, който беше продаден за баснословна сума, първенците имат нужната селекция да продължат да преобладават у нас. 12-те следващи трофеи обаче са огромният фактор за образуването на този коефициент и упованията за поредна отбрана на трофея. 

Има ли кой да спре Лудогорец в efbet Лига?

По традиция в последните години най-близо до разградчани е ЦСКА-София. " Червените " бяха извънредно близо да го сторят през предишния сезон, като бяха водачи два кръга преди края. Ставката този път да съумеят да преборят " орлите " е 2.60*.

Изненадващо или не, идващият тим с най-хубави шансове да спре " зелената " надмощие не е Левски, а ЦСКА 1948. Тимът сграбчи бронзовите медали и сподели голямо израстване, което продължава към този момент години, като свети и с хубава селекция за момента. Отборът за пръв път е в Европа, а предпоставките за добър сезон са налице. Коефициентът на efbet ЦСКА 1948 да стане първенец е 8.00*, до момента в който за Левски е 15.00*.

Началото на efbet Лига е ТУК

Шампионът на България излиза да брани купата си още в първия ден, в който се възобновява шампионата. " Орлите " ще се изправят против цялостния дебютант в елита ни – ПФК Крумовград, като коефициентът на efbet за триумф в интерес на гостите от Разград е 1.26*. Ставката пък за победа за домакините е 13.50*, а пазарът за тъждество е оценен на 7.30*.

Още в първия кръг предстоят два извънредно завладяващи конфликта. Първият е в събота (15.07) и опълчва третия против четвъртия от предишния сезон. Коефициентът за триумф на Левски на " Георги Аспарухов " против ЦСКА 1948 е 2.50*, а за успех на Атанас Рибарски и компания е 3.45* (съответно за тъждество – 3.20*).

Разбира се, няма по какъв начин да пропуснем дербито на Пловдив. Локомотив приема на " Лаута " градския си зложелател и ставката за това да съумее да победи госта си е 2.60* (и надлежно 3.25* да загуби). При последната им среща приключиха наедно, а пазарът за нов Х е оценен на 3.20*.

Нов бонус за българския футбол от efbet 

Новият сезон идва и с нова оферта за потребителите на efbet.com -
“ ". Чрез нея платформата за онлайн спортни
залози раздава 150 бонус награди на стойност 50 лв. всяка и под формата на безвъзмезден залог (30 бонус награди за пазарите преди старта на мачовете и 120 бонус награди за пазарите на живо).

За да могат потребителите да вземат присъединяване в бонус предлагането ПРЕ-МАЧ, то е належащо да създадат многоброен залог (поне 2 мача), в който да се съдържа най-малко един пазар от дуел от efbet Лига. Минималният залог, който би трябвало да бъде изработен, е 15 лв.. Същата е логиката и за мачовете НА ЖИВО, като разликата е, че не е належащо залогът да бъде многоброен (може да бъде и единичен). 

150-те печеливши ще бъдат оповестени на уеб страницата „ liga.efbet.com “ 48 часа след изиграването на последния мач от кръга. Повече детайлности за бонуса, както и правила и условия, може да научите на efbet.com.

 

*Коефициентите могат да подлежат на смяна. Актуалните коефициенти могат да се видят директно преди залог на платформата efbet.com.

Участието в хазартни игри крие риск от насърчаване на взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична в " Разумно залагане “ на efbet.com и в уеб страницата на Национална агенция за приходите.

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР