Паулиньо бе определен за най-добър футболист на шестия кръг в

...
Паулиньо бе определен за най-добър футболист на шестия кръг в
Коментари Харесай

Паулиньо: Можем да победим Лудогорец и ЦСКА, Хубчев изцежда максимума от всеки

Паулиньо бе избран за най-хубав футболист на шестия кръг в efbet Лига. Той вкара два гола на Витоша (Бистрица). Ето какво сподели футболистът на " сините ":

" Ще бъде комплициран и сложен мач за нас против Локомотив (Пд), само че играем вкъщи и ще търсим трите точки. Именно поради това работим толкоз съществено тази седмица - с цел да търсим победа и да я реализираме. Целта ми е да вкарам допустимо най-вече голове и да оказа помощ на терена, тъй като футболът е най-много отборна игра. Достатъчно е да си тръгнем с три точки от срещата.
 Снимка 439495
Източник:

Хубчев има по-големи условия към нас и желае да изцеди максимума от нашите благоприятни условия. Не ни оставя даже за момент да помислим, че може да не се раздаваме на 100 %. Работим и вървим по верния път. Срещу по-малките тимове би трябвало да печелим наложително, с цел да играем със успокоение и самочувствие против огромните. Не отстъпваме на ЦСКА и Лудогорец. Имаме доста положителни футболисти и можем да ги победим.
 Вълчев щял да издъхне на място, в случай че побоят е траял още няколко минути
Вълчев щял да издъхне на място, в случай че побоят е траял още няколко минути

Служителят на " сините " е в болница " Царица Йоанна " с заплаха за живота

Всички знаем, че на новите им би трябвало време и точно това търсим в тренировките. Определено се усеща, че ставаме по-силен колектив. С всеки минал мач ставаме по-постоянни и по-обиграни, което ще ни помогне в идващите кръгове ", сподели Паулиньо.
 От Левски дават обещание на Тауата титулярно място
От Левски дават обещание на Тауата титулярно място

Това може да се окаже от определящо значение за възможния трансфер на футболиста
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР