Паула Бадоса несъмнено е едно от разочарованията на клей сезона

...
Паула Бадоса несъмнено е едно от разочарованията на клей сезона
Коментари Харесай

Безпощадна Бадоса върза геврек на местна представителка и е във втория кръг на РГ!

Паула Бадоса безспорно е едно от разочарованията на клей сезона досега, изключително откакто напусна още на осминафиналите WTA 1000 шампионатите в Мадрид и Рим. Испанката през днешния откри акцията си на Ролан Гарос, където доближи четвъртфиналите в миналогодишното издание, с мач против участващата с,,уайлд кард " Фиона Феро.

В хода на конфликта международната номер 4 показва чудесно напредване по корта, което ѝ оказа помощ да наложи безспорната си доминация, с помощта на мощта в ударите си, и след едвам 54 минути стигна безапелационно до крайния триумф с 6:2 6:0. Във втори кръг за третата сложена следва да срещне победителката всред Кая Юван и Оксана Селехметева.

Испанката започва стремително с пробив още в дебютния гейм на дуела и удобно се настани в лидерската позиция на корта. Постепенно четвъртата ракета на света заигра още по-доминантно, като ловко с форхенда си диктуваше протичащото се и удвои преднината си с нов брейк. Бадоса неимоверно разчиташе на началния си удар, като завоюва 89% от точките разиграни на първи сервис, с цел да запише откриващия сет на сметката си.

Във втората част преимуществото на испанката закупи нови граници, откакто тя записва голям брой уинъри и отпусна едвам две точки на домакинската представителка в хода на целия сет, с цел да може посредством,,геврек " да се поздрави с успеха в мача.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР