Очаква се до 25 г. работата да започне по пътя от First Coast Expressway на север от Green Cove Springs

...
Пътят, свързващ кварталите около Green Cove Springs с First Coast
Коментари Харесай

Пътят, свързващ кварталите около Green Cove Springs с First Coast Expressway, може да бъде завършен до началото на 2025 г., казаха планиращите като Clay County служители направиха копка миналата седмица на 3,3 мили Cathedral Oak Parkway.

Пътят с две ленти „е огромна стъпка към издигането на нашата транспортна мрежа“, каза представителят на САЩ Арън Бийн в съобщение по имейл, рекламиращо началото на проекта.

Бин нарече новаторския „важен крайъгълен камък към безпроблемното свързване на общностите на Грийн Коув Спрингс и Мидълбърг, както и гарантиране, че нашето общество ще остане мобилно за десетилетия напред.“

Още: Поглед отдолу читателят се чуди кога ще бъде готова първата крайбрежна автострада в окръг Клей?

Още: Два участъка от първата крайбрежна автомагистрала изостават от графика

40,8 милиона долара с велосипедни алеи и тротоари, ще се движи от магистралата до кръстовището на Каунти Роуд 315 и Мериленд Авеню на север от Грийн Коув Спрингс, по маршрут, който беше планиран от години, докато работата по магистралата наближаваше седалището на окръга.

Пътните планове предвиждат други възли по протежение на магистралата, включително една южно от Грийн Коув Спрингс, където магистралата ще минава покрай US 17 по пътя към заместник на моста Shands през река Сейнт Джонс.

Проектът е част от Програмата за митнически транспорт на окръга, мрежа от планове за пътни работи, фокусирани върху райони около Green Cove Springs, Lake Asbury и Middleburg.

Тази статия първоначално се появи във Florida Times-Union: Окръг Клей прави първа копка на пътя, свързващ Green Cove, First Coast Xway

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР