Пътят на Нора Шопова като модел изглежда като мечтата за

...
Пътят на Нора Шопова като модел изглежда като мечтата за
Коментари Харесай

Нора Шопова цели 3 години изплащала дългове

Пътят на Нора Шопова като модел наподобява като фантазията за всяко подрастващо момиче – десетки корици на известни списания, всеки месец фотоси и ревюта в друга страна, взаимна работа с най-известните имена в международната мода. Този живот обаче не бил чак толкоз баснословен първоначално. Всъщност Нора, която през днешния ден е синоптичка в Нова тв, а и измежду участниците в новия сезон на „ Черешката на тортата ”, трябвало да работи съвсем за без пари цели три години, научи HotArena.

Красавицата от Панагюрище изкарвала хиляди в долари и евро, само че системата била такава, че най-после оставала съвсем без нищо. Омагьосаният кръг започвал с поемането на ангажимент в чужбина. Нора трябвало да се съгласи първичните й разноски за път и престой да бъдат поети от дадената организация, с която работела. Така по-голямата част от % от всеки направен хонорар отивал за покриване на тези задължения. За да излезе на плюс, Нора се трудела много дълго време. Отнело й 3 години, с цел да изплати отговорностите си към всички, с които си сътрудничела. Затова тя помни най-високия си хонорар, само че също и обстоятелството, че по-голямата част от него отишъл за възобновяване на разноски на организация.

Иначе най-сериозната сума, която е изкарвала като модел, била за тридневен ангажимент в чужбина, и възлизала на Щатски долар 15 000. Тогава Нора работела без отмора и не можела да си разреши да отхвърля ангажимент, което пък било обвързвано с непрекъснати пътувания. „ Плакала съм, тъй като съм била сама. Трудно е да си самичък в чужбина ”, споделя хубавицата. След три години битка тя съумяла освен да изплати задълженията си, а и съумяла да заделя пари. Днес Нора има спестявания, които има намерение да влага в личен бизнес. Едва ли обаче ще е скоро, защото е много заета като синоптичка в Нова тв, написа " Уикенд ".

Днес Нора Шопова към момента приема фешън задължения, само че има свободата да избира кои тъкмо. И на инат на всички самопризнания, които е получавала у нас и в чужбина, хубавицата също си намира недостатъци. „ Не си одобрявам пръстите на краката ”, споделя през смях красивата синоптичка. Допълва, че най-вече харесва очите си: „ Като на майка ми са ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР