Пътуванията до и пребиваването в Израел на български граждани да

...
Пътуванията до и пребиваването в Израел на български граждани да
Коментари Харесай

МВнР съветва: Пътувания до Израел - само по неотложност, спират се полети

Пътуванията до и пребиваването в Израел на български жители да бъдат предприемани само при случаи на необходимост, поучават от Министерството на външните работи.

Всички жители, идващи в и напускащи Израел посредством летище Бен Гурион, следва да се осведомят авансово посредством своята самолетна компания за възможни промени в техните полети, уведомява Министерство на външните работи на уеб страницата си.

Полети на " България Еър " до Израел няма да бъдат осъществявани на 29 и 30 септември 2024 година Решение за полетите през октомври за момента не е обявявано.

Министерство на външните работи предлага на всички български жители, намиращи се на територията на Израел, да се придържат прецизно към инструкциите на Израелската гражданска отбрана (Home Front Command) и да подават точни данни за продължителността на престоя си и данни за контакт до българското посолство в Тел Авив, за оптимално подпомагане при нужда:

При нужда българските жители могат да се обръщат към Посолството на Република България в Тел Авив – [email protected] и незабавните телефонни номера - + 972 54 595 4379; +972 547640089.

Сигнали и молби за подпомагане при бедствени обстановки на български жители се одобряват непрекъснато и на телефонните линии на дирекция " Ситуационен център ": +359 2 948 24 04; +359 2 971 38 56 или на имейл: [email protected].
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР