Патрулни коли на КАТ масово са нарушавали законите и правилата

...
Патрулни коли на КАТ масово са нарушавали законите и правилата
Коментари Харесай

Ужас! Пътни ченгета карат без фарове, патрулки масово нарушават законите

Патрулни коли на КАТ всеобщо са нарушавали законите и разпоредбите по пътищата. Lupa.bg  научи от свои хора в системата на Министерство на вътрешните работи, че имало много подадени сигнали за сходни нарушавания.

Последният случай е преди два дни, когато патрулка на КАТ се движила в посока Пазарджик-София без предни светлини, като тъкмо в този миг към този момент започвало да се стъмва.

Шофьори са снимали издънката на пътните ченгета, който умерено без фарове и включени светлинни сигнали на сирената, карали в бавната лента на автомагистрала `Тракия ".

Това не е изолиран случай, доста постоянно коли с надписи на полицията са паркирали на неразрешени места и са нарушавали законите по пътищата.

Хора от " армията " на Иван Демерджиев всеобщо си оставали служебните коли на неразрешени места, единствено да си купят една баничка, описват очевидци.

По закон патрулките и колите за спешна помощ са длъжни да се движат с включени светлинни сигнали. Много постоянно обаче това предписание се отсвирвало от униформените.

Въпреки многото подадени сигнали на жители, наказания липсват, излиза наяве от инспекцията на Lupa.bg.

При новия вътрешен министър продължава да е настоящо и краденето на гориво от патрулките.

Бензинът се складирал в гаражи и се употребил за персонална консумация, както и за продажба.

Паралелно с тези проблеми от Министерство на вътрешните работи всяка вечер се хвалят със статистика за хванатите пияни и дрогирани водачи.

Днес те са 27 пияни и 15 дрогирани.

Браво момчета!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР