Патрул на Пътна полиция“ най-после се позиционира на място в

...
Патрул на Пътна полиция“ най-после се позиционира на място в
Коментари Харесай

КАТ-Пловдив с удар в десетката. Вижте къде

Патрул на „ Пътна полиция “ най-сетне се нарежда на място в Пловдив, където в действителност има потребност от надзор, оповестяват читатели на „ Марица “.

Катаджиите дебнат за извършители при започване на бул. „ Александър Стамболийски “ след кръстовището с Коматевско шосе. Откакто придвижването по Коматевско бе пуснато, тук е цялостен безпорядък, разяснява Димитър Герджиков. Колите всеобщо завивали по „ Ал. Стамболийски “ от междинна лента, което основава ежедневни спорове, тъй като по този начин нареченият бул. е единствено с една тясна лента в посока изток.

Дано след „ Пътна полиция “ на място да дойдат и представители на общината и центъра за ръководство на трафика и най-сетне някой да се сети, че светофарът би трябвало да се контролира по нов метод, разяснява Герджиков.

Според него най-нормално би било да се отделят зелените светлини за пътуващите по Коматевско шосе, а тези по „ Стамболийски “ да потеглят дружно, тъй като трафикът в тези направления е по-малък. „ Вероятно става дума за конфигурация, която лишава минути. Половин година обаче никой не обръща внимание на казуса. Сигурно отново чакат да стане някоя огромна пакост, с цел да вземат ограничения “, разяснява читателят на „ Марица “. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР