Патриша Тийвс се яви на разпит около 12.40 ч. в

...
Патриша Тийвс се яви на разпит около 12.40 ч. в
Коментари Харесай

Разпитаха Патриша Тийвс след скандала с Христо Шопов: В основата на скандала бил спор за кучета

Патриша Тийвс се яви на разпит към 12.40 ч. в 7 РПУ. Тя изясни, че не може да разяснява пред медиите случилото се, само че посочи, че през вчерашния ден за първи път е говорила с артиста Христо Шопов.

Припомняме ви, че артистът Христо Шопов е арестуван в 7 РПУ, а повода е, че е заплашил жена с оръжие след спор сред съседи в София.

Жената, която твърди, че е застрашена с револвер от артиста Христо Шопов – Патриша Тийвс, е снимала с видео спречкването, на което се чува репликата " Ще те убия ", само че не излиза наяве дали артистът носи револвер. Причината за заканите се стига след междусъседски спор.

Стна ясно, че Тийвс живее в съседство на Христо и Мариана Шопови в столичния квартал " Малинова котловина " от няколко години. Твърди, че връзките ѝ с тях от дълго време са обтегнати поради спор за кучета.

По думи на Патриша, през вчерашния ден тя паркира колата си пред гаража, а Мариана, брачната половинка на Шопов, паркира след нея по този начин, че колата на Патриша не може да излезе.

Патриша отива на вечеря с такси и подвига чистачката на автомобила на Мариана. След като се прибира по-късно вечерта вижда своята чистачка счупена и поражда скандал.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР