Патрик Виейра смята, че празненствата на вратаря Емилиано Мартинес са

...
Патрик Виейра смята, че празненствата на вратаря Емилиано Мартинес са
Коментари Харесай

Глупава постъпка от страна на Емилиано Мартинес, смята и Патрик Виейра

Патрик Виейра счита, че празненствата на вратаря Емилиано Мартинес са били глупави и са помрачили успеха на Аржентина на финала на Световното състезание против Франция. Мениджърът на Кристъл Палас, който също е международен първенец с Франция през 1998 година, приказва на конференция преди мача на своя отбор във Висшата лига против Фулъм.

" Някои от фотосите на вратаря, които видях, помрачават малко това, което направи Аржентина на шампионата ", сподели Виейра.

" Не мисля, че той имаше потребност от това. Понякога не може да контролирате реакциите, взети в положение на страсти. Но това беше неуместно от страна на Мартинес ", добави треньорът.
 Мартинес опита да изясни циничния си жест Мартинес опита да изясни циничния си жест
След успеха на Аржентина над Франция след осъществяване на дузпи играчът на Астън Вила бе сниман да прави непристоен жест с премията си за най-хубав пазач на шампионата. След това по време на празнествата в Буенос Айрес Мартинес държеше кукла, на чието лице бе фотографията на Мбапе.

Френският министър на спорта Амели Удеа-Кастеран се изрече доста по-директно: " Намирам, че това беше тъпо. Вулгарно, несвоевременно, не беше на висотата на събитието. Този Емилиано Мартинес не се отличи по този начин, беше тъпо ", разяснява тя.

Мартинес ще се завърне в тима си от Бирмингам идната седмица, а мениджърът Унай Емери разгласи желанието си да приказва с него за държанието му.
 Емери: Ще приказвам с Мартинес за някои от празненствата му Емери: Ще приказвам с Мартинес за някои от празненствата му
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР