Патрик Бевърли определено не е сред играчите в NBA, които

...
Патрик Бевърли определено не е сред играчите в NBA, които
Коментари Харесай

Заслужава ли този баскетболист Оскар

Патрик Бевърли несъмнено не е измежду играчите в NBA, които изпъкват с необхватен гений, само че пък във значимите мачове може да се разчита на усърдната му работа.
 Кайл Кузма, NBA, ЛА Лейкърс и за какво всички се подиграват на баскетболиста
Защо всички се подиграват на Кайл Кузма

Истинска фешън икона

Бевърли е прочут с това, че по всякакъв начин се пробва да влезе под кожата на противниците си и по този метод да разстрои играта им.

Когато става дума за печелен на фалове и време също прави каквото е належащо. Рано тази заран българско време неговият Лос Анджелис Клипърс се затрудни, само че съумя да победи Бостън Селтикс със 107:104 след продължение.

Бевърли беше покрай трипъл дабъл, като единствено три асистенции го разделиха от това. В обществените мрежи обаче се завъртя едно негово " отиграване ", което забавлява хората.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от NbaMemes (@nbamemes) на Ное 20, 2019 в 8:53 PST

На клипчето се вижда по какъв начин Патрик Бевърли се пробва да опази Джейсън Тейтъм и получава удар в лицето. Реакцията му обаче стана мотив за насмешки.
 Леброн Джеймс, виното и каква е тайната на триумфа на Краля
Каква е тайната Краля

Каква е тайната на триумфа на Леброн Джеймс

В обществените мрежи много хора написаха, че Бевърли заслужава Оскар за това свое осъществяване. Други пък видяха, че баскетболистът получава удара в дясната страна на лицето си, само че се хваща за лявата. Трети пък не скриха ненавистта си към изявите на Патрик Бевърли.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР