Патриарх Неофит се чувства добре. Състоянието му е стабилно. Това

...
Патриарх Неофит се чувства добре. Състоянието му е стабилно. Това
Коментари Харесай

Стабилно е състоянието на патриарх Неофит

Патриарх Неофит се усеща добре . Състоянието му е устойчиво.
Това заяви проф. Николай Младенов от столичната болница, където е признат на лекуване българският нравствен глава. Патриархът е в интензивния бранш.

Лекарят изясни, че всеки човек, който носи избрани болести те се обострят от време на време. Тази заран патриархът е разговарял и е пил кафе с медиците.

 Патриарх Неофит е в болница
Патриарх Неофит е в болница

Повече информация се чака в четвъртък

Рецидиви може да има, само че на този миг нещата са овладени . Лечението е развой, в който вземат участие доста лекари. Той може да се възвърне към естествените си витални функционалности и тогава ще бъде изписан.

За болесттите няма да влизам в детайлности, само че т ова е всекидневно за тази възрастова група без значение дали са патриарси, или елементарни хора .

Според медика, здравословното положение на президента, премиера и патриарха е следено, защото са тримата съществени в страната. В този подтекст не беше упомената председателката на Народното събрание Цвета Караянчева.

Припомняме, патриарх Неофит бе признат в Аджъбадем Сити Клиник Болница Токуда в сряда следобяд със признаци, свързани с хроничното му заболяване.

Висши духовници са удостоверили, че патриархът е приет в болница, само че също по този начин няма аргументи за паника по отношение на здравословното му положение.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР