Пътниците в автобуса гледали безучастно как възрастният мъж нанася тежки

...
Пътниците в автобуса гледали безучастно как възрастният мъж нанася тежки
Коментари Харесай

Безумна Агресия! Пиян Скочи С Юмруци На Млада Майка И Детето Й В Автобус, Пътниците Нехаят!

Пътниците в рейса гледали безучастно по какъв начин възрастният мъж нанася тежки удари върху детето и момичето. Майката се обажда на тел. 112, с цел да потърси помощ от полицията. Единствено жена и две момчета от ромски генезис се намесват, с цел да оказват помощ на двете млади дами и детето.

" Уникално болно общество сте, народеее.... Днес следобяд /15.02/ аз, приятелката ми и 2-годишният ми наследник бяхме нападнати в Градския превоз... От пийнал към 60- годишен господин.. Детето ми бе ударено с пестник в главата, тъй като плачело и вдигало звук в рейса. След удара последваха думите: " Тъпо малко копеле, в случай че не млъкнеш, ща убия ". Последва и свиреп побой над приятелката ми, която стана да ни помогне... Шофьорът си кара, кондукторката гледа сеир, цялостен рейс хора мълчите като п...и и гледат по какъв начин бият две дами и две годишно дете...Не ви ли е позор? А другояче плюете всички - ромите, ромите били мангали и тем сходни!!! Цял рейс, цялостен с българи си стоят по седалките и гледат по какъв начин синът ми пищи, а в същото време пияният мъж постанова приятелката ми в главата. Добре, че имаше две момчета и една жена от ромски генезис, които само скочиха, извадиха мен и сина ми и дръпнаха вилнеещия господин от приятелката ми. Искам този коментар да стигне до хората, които ми помогнаха, с цел да им благодаря от цялото си сърце. А на тези, които стояха и гледаха безучастно ще кажа - вие не сте хора, а мърши! Видя се кой е хуманен в тази ситуация! Не е до произхода на индивида. Нашия прелестен български народ даже стартира да роптае против това, че полицията сподели да не се отварят вратите, до момента в който дойдат чиновниците на реда. Шофьорът ми сподели, че закъснявал с 15 минути и поради нас щял още повече да закъснее. Провели сме от мухата - слон. Също чух и следните думи от жена с дете: " Ще пореве малко и ще му мине. Не ми се чака тука да идва полиция, а в случай че задържат рейса би трябвало да давам отново 1 лева за билет ". Ето какво представляваме в днешно време хората. Болно общество с заболели упоритости... Простотия и изродщина!!! ". Това написа майката Теодора Николова във Facebook.

Теодора е безапелационна, че ще съди нападателя, който е арестуван след намесата на полицията. Тя споделя, че най-вече я е заболяло от обидните думи на мъжа, нарекъл детето й " копеле ".

" Синът ми си има татко и го познава, въпреки и към този момент той да не е измежду живите. Все още съм в шок и потрес от претърпяното и желая този човек да получи заслуженото си, а хората да схванат, че през днешния ден е моето дете, само че на следващия ден може да е тяхното, по тази причина е редно да реагират човешки и съпричастно в такава обстановка ", добави Теодора.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР