Пътниците сами решихме да се евакуираме. Първоначално си помислихме, че

...
Пътниците сами решихме да се евакуираме. Първоначално си помислихме, че
Коментари Харесай

Свидетел на катастрофиралия влак: Пътниците сами решихме да се евакуираме

„ Пътниците сами взехме решение да се евакуираме. Първоначално си помислихме, че има палеж. Усети се мощна миризма на огън и веднага слязохме “, сподели Никоалос Борисов пред, един от пасажерите във влака София - Бургас, който през вчерашния ден удари паднала канара и дерайлира на жп гара Клисура. 
Николаос е пътувал в последния вагон, когато е усетил разлюляване и спирачен път. „ Хората, които са пътували в първия вагон са го усетили доста по-силно. Първоначално имаше суматоха, само че откакто слязохме липсваше такава “, описа той.  Той е пътувал за Сливен. След злополуката минават няколко чса преди да стигне до града си.

„ Веднага всички слязохме и чакахме отвън влака повече от 2 часа. Трябваше да се придвижим към километър, километър и половина по един горски път, с цел да стигнем до асфалтирано място, от където да ни превозят рейсовете. След това ни закараха до Карлово и от там проведоха превоз “, сподели той. По думите му няма място, през което пасажерите да бъдат евакуирани при такива случаи. „ Бяхме в гора и не знаехме къде се намираме. Имаше и ранен човек и колата за спешна помощ не можеше да пристигна по-бързо, тъй като сме в горски участък “, сподели той. Въпреки този случай, Николаос сподели, че се усеща по-спокоен да пътува с трен, в сравнение с с рейс.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР