Пътници по авиолинията София-Варна бяха неприятно изненадани снощи след пристигането

...
Пътници по авиолинията София-Варна бяха неприятно изненадани снощи след пристигането
Коментари Харесай

Варненка: Авиокомпания остави пътниците си по гащи

Пътници по авиолинията София-Варна бяха неприятно сюрпризирани нощес след идването си в морската столица. Оказало се, че на няколко индивида куфарите липсват, показа пострадала дама за Varna24.bg .
Жената дошла в родния си град за празниците от Виена. Полетът от София със аероплан на "България Еър " бил нощес в 19.45 часа. Всичко било обикновено при качването, само че не и при идването. 
"При идването си нощес се озовах на летище Варна без багаж. Оставиха ни безусловно "по гащи ". Обещаха да проверяват и да потърсят къде са ни куфарите. Поне пет индивида имаше, които се озоваха в моето състояние. Носех си зимни облекла и обувки, публични тоалети за идните празници, козметика, медикаменти...Нямам концепция дали ще намерят багажа ни. От летището не съумяха да ми дадат свястно пояснение по какъв начин е липсващ багажа ни. Обещаха да проверяват случая и да ни осведомят. От други пасажери разбрах, че това не е индивидуален случай. Сега се постанова да направя бърз шопинг тур, с цел да се снабдя с най-необходимото. Ами в случай че нямам пари? ", разяснява възмутената дама. 
От аеропорта дадоха обещание да ревизират случая и дадат информация за Varna24.bg. 
Очакваме детайлности кой носи отговорност за неприятната обстановка. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР