Пътните камери работят съгласно закона, ефективни са и генерират от

...
Пътните камери работят съгласно закона, ефективни са и генерират от
Коментари Харесай

Маринов опроверга информацията за дефекти в новите пътни камери на КАТ

„ Пътните камери работят според закона, ефикасни са и генерират от два пъти до три пъти повече нарушаване на скоростта, което е един от главните проблеми за настъпване на ПТП “. Това разгласи в Нова Загора министърът на вътрешните работи Младен Маринов във връзка появилата се информация за недостатъци в новозакупените  камери на КАТ. Вътрешният министър участва на формалното разкриване на обновената постройка Районната работа „ Пожарна сигурност и отбрана популацията “ по стратегия „ Региони в напредък “. 

Маринов  прикани да не се изпада в еснафщина по тематиката и още веднъж разгласи, че съгласно подадената към него информация от дирекциите на МВР  в страната пътните камери работят.

“Колегите  ме твърдят, че камерите работят. Това е една активност, която е напълно във началото. Това са нови камери. Съвсем обикновено е, в случай, че се експлоатират в процеса на употреба, в случай че покажат недостатъци или не сме удовлетворени от този производител- естествено това ще залегне в идващите поръчки “, разясни Маринов.

Маринов увери, че продължи да се работи за техническото възобновяване на устройствата за пътен надзор, които изключват субективния фактор при обработка на санкциите. Той заяви още, че министерството приготвя поръчки за закупуване на нови скоростни  камери.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР