Пътник в бизнес класа на полет на United избухна, след

...
Пътник в бизнес класа на полет на United избухна, след
Коментари Харесай

Пътник в самолет принуди екипажа да кацне принудително заради липсваща храна

Пътник в бизнес класа на полет на United избухна, откакто разбра, че изборът му за храна не е разполагаем, което принуди самолетната компания да се пренасочи към Чикаго, оповестява Business Insider.

Самолетът е пътувал за Амстердам и е трябвало да бъде отклонен към Чикаго, с цел да слезепътникът. Освен това самолетът трябвало да кръжи над летището в Чикаго, с цел да изразходи гориво и да бъде задоволително лек за кацане.

Пътникът, който бил в бизнес класа, бил извънредно смутен, че определената от него храна по време на полета, не била налична, съгласно The Guardian.

Полетът излетява от междуконтиненталното летище Джордж Буш в Хюстън каца на летище О`Хеър в Чикаго единствено два часа по-късно, се споделя в отчета.

Снимки, оповестени в Twitter отсайта за следене на полети Flightradar24, демонстрират по какъв начин самолетът на United кръжи към летището и изхвърля гориво, с цел да може да кацне.

В обявата на Flightradar24 се споделя, че полетът е бил отклонен към Чикаго поради „ непослушен пасажер “.

По-късно същия ден различен консуматор на Twitter, XJonNYC, разгласява фотография на вътрешните връзки на United, показваща „ равнище на опасност 1 “ на борда.

Федералната авиационна администрация дефинира това като най-ниското равнище на опасност за полет, което съставлява „ разрушително държание “, което е „ съмнително или заплашително “.

От авиокомпнията удостоверяват за случая и разясняват: „ Полет 20 на Unitedот междуконтиненталното летище Джордж Буш до Амстердам се отклони към интернационалното летище О`Хеър и кацна безвредно след разстройване средпътниците. Органите на реда посрещнаха самолета и придружиха пасажера. След това самолетът продължи към Амстердам. "

Отклоненията на полетите не са необикновени. През ноември полет на Jet2 до Манчестър беше отклонен към Билбао, Испания, тъй че пасажерите да могат да употребяват тоалетната, защото тоалетните на борда не работели.

Същия месец полет на Frontier Airlines беше отклонен към Атланта, откакто пасажер заплаши други хора с нож. Полетът беше ориентиран към Тампа.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР