Пътник от района на залива остро критикува неотдавнашния анти-израелски протест,

...
Пътник от района на залива остро критикува неотдавнашния анти-израелски протест,
Коментари Харесай

Шофьор, заседнал на моста Голдън Гейт по време на анти-израелски протест, казва, че е загубил заплатата, необходима за погребението на брат му

Пътник от региона на залива остро подлага на критика неотдавнашния анти-израелски митинг, който блокира придвижването по Голдън Гейт Бридж в продължение на часове, наричайки го " толкоз стеснение и доста опустошително " за хората, които се пробват да влязат в Сан Франциско, с цел да работят и да свързват двата края.

Роналд Дейвис, който пътува всеки ден от Новато, Калифорния, до Сан Франциско, разказа пред Fox News Digital разочарованието, което изпитва, до момента в който е заставен да чака шест часа на забележителния мост, до момента в който протестиращите скандират " Свободна Палестина " и блокира придвижването.

„ Знаете ли, доста от нас просто се опитваха да се приберат у дома или на работа, или на лекари, или майки, които се опитваха да заведат децата си на учебно заведение. Това беше такова стеснение за всички нас, и просто не усещам, че това е подобаващ метод за митинг “, сподели Дейвис.. (Роналд Дейвис/пътник)

Пътуващият в региона на залива разказа сцената на митинга в понедел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР