Пътник ли е главният прокурор? Това бе първият въпрос, който

...
Пътник ли е главният прокурор? Това бе първият въпрос, който
Коментари Харесай

Виктор Николаев към министър Йорданова: Пътник ли е главният прокурор?

Пътник ли е основният прокурор? Това бе първият въпрос, който Виктор Николаев зададе на своя посетител по Нова Тв - правосъдният министър.

Той би трябвало да понесе своята отговорност за несвършената работа и за зле свършената работа, тъй че във всеки един миг, в който той поеме тази отговорност, е значимо ние да станем очевидци на това. Предстои да забележим, а както споделих, основния прокурор би трябвало да носи своята отговорност, отговори Надежда Йорданова. 

Имаме разнообразни сигнали против работата ан Гешев и работим по тях. Има съответни проблеми, при които се повдигат по този начин основателни подозрения, както и нарушавания при осъществяването на актуалната му работа. Нека да напомним че чакаме решението на Конституционния съд във връзка на въпроса за това дали министърът на правораздаването има право да желае предварителното освобождение на основния прокурор. След като бъде оповестено това решение, което чакаме да стане на осми февруари, според от него, аз като министър на правораздаването ще подхваща дейности. Събраните материали за Гешев и завършените претенции ще бъдат показани на Висшия правосъден съвет и чакам един изчерпателен спор, да не се крият зад официални спънки, да преценяват и да станем очевидци на тяхното решение, добави Надежда Йорданова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР