Пътнически самолет Embraer 190 със 103 души на борда (99

...
Пътнически самолет Embraer 190 със 103 души на борда (99
Коментари Харесай

Самолет падна в Мексико, по чудо няма

Пътнически аероплан Embraer 190 със 103 души на борда (99 пасажери и 4-ма души екипаж) е паднал скоро след политане от летището на северния мексикански град Дуранго. Самолетът е летял за Мексико сити. За благополучие покруса не се е случила - нито един от хората на борда на машината не е умрял, написа Агенция " Фокус ", базирайки се на съветската осведомителна организация ТАСС.
Местните медии са разгласили видеоматериали, на които се вижда по какъв начин леко ранени пасажери излизат от падналата в близко поле машина на самолетна компания " Аеромексико ", която е обхваната от сив пушек.
" Потвърждава се информацията, че при злополуката на полет AM2431 няма починали ", сподели губернаторът на мексиканския щат Дуранго Хосе Росас Аиспуро.
Скоро след случилото се летището в Дуранго възобнови активност. Засега няма доста данни за какво се е стигнало до злополуката, само че като съществена причина се сочи неприятното време. По думите на Аиспуро пред CNBC облак прахуляк е блъснал самолета и това е предизвикало съдбовна загуба на скорост, довела до рухването му, тъй като и двата мотора на машината са били задавени.

Live video of airplane crash in Durango Mexico.https://t.co/rd4t3SThtL
— Carol Alfonso (@caa1000) 31 юли 2018 година
Инцидентът стана факт, откакто на интернационалното летище в Барселона също имаше неприятна преживелица. Заради запалил се телефон, пасажерите от полет на Ryanair бяха принудени да изоставен борда на своя аероплан спешно. Това е станало тъкмо преди машината да тръгне по пистата за политане.

@Ryanair Evacuation today at Barcelona airport due to passenger electronic device #lithiumbattery #cabincrew #cabincrewlife #cabincrewtraining #azafata #flightattendant #aeromoza #TCP #safety #evacuation pic.twitter.com/u8fPFuM6KD
— Cabin Crew Club (@club_cabin) 31 юли 2018 година
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР