Пътнически самолет беше принуден да се върне обратно, след като

...
Пътнически самолет беше принуден да се върне обратно, след като
Коментари Харесай

Забравиха човешко сърце в самолет

Пътнически аероплан беше заставен да се върне назад, откакто е изхвърчал, поради забравено човешко сърце на борда.

Куриозният случай е от неделя, само че международните организации разпространиха информацията едвам в четвъртък.

От компанията „ Саутуест еърлайнс” обясниха, че органът е трябвало да бъде превозен от Калифорния до Сиатъл, където да бъде възобновена клапата и сърцето да бъде пригодно за бъдещи потребности.

Планът обаче не бил изпълнен, а неналичието на сърцето била открита чак, откакто самолетът към този момент бил на половината от пътя до Далас, написа Би Би Си.

Самото сърце не било планувано за съответен пациент.
Малък аероплан се разруши в къща в Мексико Четирима души починаха
Пътуващите в самолета били шокирани, когато капитанът им съобщил за особения товар и за какво се постанова машината да обърне курса.

По-любопитните употребявали телефоните си, с цел да се осведомят какъв брой дълго едно сърце може да бъде съхранявано преди да бъде трансплантирано. Според специалисти допустимото време е сред четири и шест часа. Самолетът е бил във въздуха най-малко три часа.

Доктор, който е бил измежду пасажерите на борда, дефинира случая пред локалното издание „ Саитъл таймс” като „ ужасяваща история на гнусно нехайство”.

След като било доставено в Сиатъл, сърцето е било откарано в центъра за предпазване на тъкани в нужния период, увериха от профилираното заведение.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР