Пътни полицаи заловиха два пъти за един и същи ден

...
Пътни полицаи заловиха два пъти за един и същи ден
Коментари Харесай

След пътни проверки мъж се прости с двете си коли само за един ден

Пътни служители на реда заловиха два пъти за един и същи ден мъж, който кара дрогиран. Човекът се е дал прошка и с двете ръководени от него коли.  В понеделник към 10.45 часа на ул. " Камчия “ в Руен чиновници от Районно ръководство - Руен спрели за инспекция л.а. " Фолксваген Пасат “, с варненска регистрация, ръководен от 22-годишен мъж от село Ябълчево. Полицаите открили, че кара след приложимост на наркотични субстанции - канабис, метамфетамин и амфетамин. Водачът отказал да даде кръв и урина за химичен разбор. Задържан е за период до 24 часа, а автомобилът е конфискуван.

Ден по-късно към 17.00 ч. в Ябълчево, служителите на реда спрели за инспекция л.а. " Ауди А 3 “, с варненска регистрация, ръководен още веднъж от мъжа, пуснат от ареста часове по-рано.

Водачът е тестван за приложимост на наркотични субстанции. Пробата е била позитивна за приложимост на канабис. Водачът още веднъж отказал да даде кръв и урина за химичен разбор и още веднъж е арестуван е за период до 24 часа. И този автомобил е конфискуван, съобщи burgas24.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР