Пътна полиция и Изпълнителна агенция Автомобилна администрация започват нова акция

...
Пътна полиция и Изпълнителна агенция Автомобилна администрация започват нова акция
Коментари Харесай

Нова акция за контрол на товарните автомобили

" Пътна полиция " и Изпълнителна организация " Автомобилна администрация " стартират нова акция за надзор на товарните коли. Успоредно с това продължава и интервенцията против нападателните водачи на пътя. 

Масовите инспекции на товарни коли стартират в цялата страна. Това заяви комисар Боян Драганов шеф на Пътна полиция.

" По метода на широкообхватния надзор ще бъдат спирани товарни коли и ще бъдат проверявани от наша страна във връзка с прецизност на документите на водачите, както и техническа нередовност на транспортните средства ".

В интервенцията, с изключение на екипи на Министерство на вътрешните работи, вземат участие и чиновници на Изпълнителна организация " Автомобилна администрация ". Бойко Рановски - шеф на организацията.

" През последните месеци има усложнена пътно-транспортна конюнктура, има огромен брой катастрофи. Затова всички институции сме се обединили, че контролът е един от методите, по който могат да бъдат лимитирани тези пътни катастрофи ".

Операцията няма да се ограничи единствено в няколко дни, изясни още комисар Драганов.

" Тази акция сега стартира през днешния ден, само че няма да завърши с тези два дни ".

Продължава и акцията по така наречен линеен надзор, при който екипи на Пътна полиция вадят от придвижването нападателни водачи, допълват още от Министерство на вътрешните работи.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР