Пътищата на шампиона, носителят на Купата и Суперкупа на Италия

...
Пътищата на шампиона, носителят на Купата и Суперкупа на Италия
Коментари Харесай

Окончателно! Иван Зайцев си тръгва от Перуджа

Пътищата на първенеца, носителят на Купата и Суперкупа на Италия Сър Сейфти Конад (Перуджа) и огромната волейболна звезда Иван Зайцев се разделят. Въпреки че през вчерашния ден президентът на отбора Джино Сирчи съобщи, че би желал да задържи италианския национал в тима си, то Зайцев разкри в изявление, че клубът се е подигравал с него през последните месеци.

“Горд съм, че мога да си отида с високо вдигната глава, откакто ме подлагаха на критика непрекъснато през последните 2години, откакто съм се жертвал за тима и съм слушал измислици по мой адрес и на жена ми. През тези две години в Перуджа реализирах максимума и съм щастлив, че съумях да печеля една персонална война, която бе най-трудната в моята кариера. Да играя в една роля, неприсъща за мен и да се жертвам за тима, знаейки това, което се приказва за мен извън, бе богат опит”, стартира Зайцев.

“Подиграха ми се. От януари досега, в който стартира да се приказва за подновяването на контракта ми. Последната среща с моя сътрудник бе преди месец и половина и на тази среща в никакъв случай не сме разглеждали предложения, препоръчани от други. Беше ми дадено, че клубът ще направи всичко допустимо да ме задържи и аз демонстрирах ясно, че ще бъде доста благополучен да остана. За Перуджа, за публиката и за града”, добави италианският национал.

“В събота бе последният фарс. Преди дуела с Тренто президентът Сирчи ме попита по кое време може да се срещне с моя сътрудник, който трябваше да дойде в неделя преди дуела. Той обаче пристигна в залата в събота, с цел да ме поздрави. Тогава се срещнаха с президента, който обаче не му предложи нищо от това, което приказва с мен. Тотална насмешка. Щом не ми предложиха нов контракт през тези 5 месеца, то тогава няма да ми предложат и в този момент. Постигнатите резултати надали ще трансформират нещо”, приключи звездата на “адзурите”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР