Пътищата към славата в днешно време са много и макар

...
Пътищата към славата в днешно време са много и макар
Коментари Харесай

Челси и Тотнъм се надпреварваха за него, а днес е звезда от порно индустрията

Пътищата към славата в днешно време са доста и въпреки футболът да остава един от тях, той си остава все толкоз сложен, колкото постоянно е бил, в случай че не и повече. Но порното - това е път, по който се потегля елементарно, въпреки и върхът да не е чак толкоз елементарно постижим. Това по всяка възможност е и изводът на 37-годишния Даниел Маунтин, който през днешния ден се употребява със славата на един от най-популярните английски артисти във филмите за възрастни, научихме от Daily Star.

Надареният британец е в разцвета на своята кариера сега, като зад тила си има над 700 кино лентата и номинации и награди за разнообразни категории в своя отрасъл. Но преди да се впусне в това предизвикателство, той е част от школата на Саутхамптън.

През 2000-та година 16-годишният Маунтин попада в полезрението на грандове от ранга на Челси, Тотнъм и Уест Хям, само че тежка травма в коляното проваля опцията му за изява в някой от лондонските грандове. Бързо по-късно той поставя прибързано завършек на спортната си кариера, само че за негов шанс приятелката му се подвизава в еротичните среди.

Той се среща с сътрудника ѝ, а скоро по-късно получава и първото си предложение за работа.

„ Отидох, само че не знаех какво да чакам. Все отново бях много убеден. Изобщо не бях нервозен за частта със секса. Притеснявах се от това да приказвам пред камера. Не можех да управлявам изражението на лицето си, толкоз се бях спекъл “, споделя англичанинът.

След това прави същински възторг и за малко е женен за небезизвестните Ева Анджелина и Мия Малкова, а сега в персоналния си живот споделя постелята на Пейтън Пресли.

Дани Маунтин е обожател на Манчестър Юнайтед, а в това време практикува джуи-джицу, където даже има виолетов колан.

Need to lose exactly 14lbs(1 stone) to compete in my next Jiu-Jitsu tournament. Would have to roll in the ultra heavyweight division if i stayed like this, can easily cut down to 217lbs though no problem
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР