Пътен инцидент е станал в района на 102-км от АМ

...
Пътен инцидент е станал в района на 102-км от АМ
Коментари Харесай

Катастрофа с два ТИР-а на АМ Тракия

Пътен случай е станал в региона на 102-км от Автомагистрала “Тракия ” в платното по посока за София, заяви за Радио " Фокус " - Пазарджик представителят на ОД на Министерство на вътрешните работи Мирослав Стоянов. По първични данни са се блъснали два товарни автомобила, като повода е, че единия е спукал гума, а другият по същото време го изпреварвал.
" Няма потърпевши хора, нанесени са единствено материални вреди по колите. На мястото са изпратени 2 автопатрула на Пътна полиция при ОДМВР-Пазарджик, има и екип на Автомагистрали АД с указателна светеща табела. Движението не е спряно, реализира се в главната и спешната лента. Водачите да карат с нараснало внимание през въпросния сектор до преместването на ТИР-овете от автомагистралата ", посочи Стоянов.
 Три коли се удариха на бул. Цариградско шосе, образува се запушване (СНИМКИ) Три коли се удариха на бул. Цариградско шосе, образува се запушване (СНИМКИ)
Катастрофа сред три автомобила стана на бул. „ Цариградско шосе ”, съобщи кореспондент на БГНЕС. Няма потърпевши. Инцидентът...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР