Пастирите на сатаната отново, вече 3 -та седмица, се опитват

...
Пастирите на сатаната отново, вече 3 -та седмица, се опитват
Коментари Харесай

ПАСТИРИТЕ НА САТАНАТА ОТНОВО ПЛЪЗНАХА ДА ВИ ПЛАШАТ, ЧЕ ЛЕТНИЯ ГРИП Е ОПАСЕН! ПРИЗОВАВАМ ВИ КЪМ ПЪЛНА ИГНОРАЦИЯ НА ЗАПОВЕДИТЕ НА Т.НАР. ЗДРАВНИ ВЛАСТИ! ТЕ НЕ СА НИТО ЗДРАВНИ, НИТО ВЛАСТИ!

Пастирите на сатаната още веднъж, към този момент 3 -та седмица, се пробват да подкарат уплашените към ешафодите на опита, наименуван неправилно „Ваксинация“ и още веднъж плъзнаха по студията с цел да ви убеждават, че лятната ви хрема е рискова, само че лечебните заведения са празни, и още веднъж са подготвени да ви принудят да носите маски, все едно ви пазят от нещо, само че доказателство за това няма.

Има противоположното, че повреждат мозъка, заради по-ниското наличие на О2, което е резултата.

И най -важното, лека бавно изтичат периодите на тестванията и следва да се хвърлят, ето за какво и протягат ръка към НЗОК парите с цел да ги създадат безвъзмездни, т.е. всеобщи.

В Гърция вършат по 100000 теста дневно. Там медицинския фашизъм е в деяние.

Кунчевци, Александрови Аргироци и Кантарджиевци и техните сходни няма да спрат, те имат цел и задачата сте вие, марионетките са те поръчителите – други. Държат се, по този начин тъй като са платени и от БиГ Фарма. А НЦЗПБолести, т.е. горните, е директно финансиран цели 11 години от фонда на Бил и Мелинда, посредством организацията за битка със Спин и Малария.

Всички чиновници на РЗИ са имали ДМС до 5000 лв. към заплатите си!

Източник: Доклада на Министерство на здравеопазването от 2011г.

Призовавам ви към цялостна игнорация на препоръките, а след това и заповедите, на т.нар Здравни Власти – те не са нито здравни, нито Власти! Друго са!

От сополи и болки в гърлото не се случва нищо! И преди имаше летен грип, а болните от летни гастроенетерити са повече от набедените с КОВИД.

Излишно е да наблягам, че още не са изолирали нищо съответно, т.нар УчЕни! Но за сметка на това, документите се възнамерява да станат за световно пътешестване, с всички имунизации вътре и чипирането ви за по положително здраве! Г-20 в Индонезия го разискват съществено!

Ако имаме сериозно мислене ще победим трансхуманизма с същински хуманизъм!

доктор Георги Тодоров
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР