Паста за зъби се намира във всеки дом - необходима

...
Паста за зъби се намира във всеки дом - необходима
Коментари Харесай

8 хитри идеи за използване на пастата за зъби в домакинството

Паста за зъби се намира във всеки дом - нужна е за ежедневна хигиена и удобно самочувствие. Използването и обаче не се лимитира единствено до миенето на зъбите. Ето по какъв начин можем да използваме този артикул по необикновен метод.

1. Почистване и поддръжка на обувки - пастата за зъби елементарно ще освежи и върне белотата на сиви или пожълтели спортни обувки и маратонки. Достатъчно е да я поставите върху забрадка и да излъскате обувките, след което да премахнете усърдно остатъците, като избършете с влажна забрадка. Можем да използваме този способ и за надраскани кожени обувки. Полираме ги с паста за зъби и отстраняваме остатъците с мокра забрадка и вредите ще изчезнат.
10 неподозирани метода да употребите пастата за зъби
Пастата за зъби може да ви помогне освен да поддържате хигиената и свежестта на зъбите и устната празнина. 10 лесни трика демонстрират полз...
Прочети повече
2. Почистване на фитинги - пастата за зъби ще размени съвършено почистващите препарати за разчистване на арматура за баня и керамика. Достатъчно е да я нанесете върху крана, мивката или умивалника и да го почистите както нормално, като най-после изплакнете с вода.

3. Почистване на бижута - в случай че нашите сребърни бижута са покрити с мрачно покритие, елементарно можем да възстановим първичния им искра. Просто го изтъркайте щедро с паста за зъби, след което го изплакнете и подсушете – ще заблестят като нови. 

4. Почистване на подметката на ютията – нечиста или изгоряла плоча е същински проблем, който може да аргументи петна по изгладените облекла. Намажете паста за зъби върху студена железна основа и я полирайте с с мека забрадка. След това избършете с влажна забрадка и го подсушете добре - ютията ще бъде като нова.

5. Премахване на неприятни миризми – благодарение на пастата, ще премахнем доста неприятни миризми. Пастата за зъби ще ни помогне да се отървем от интензивната миризма на ръцете си след нарязване на лук, риба или пържене. Достатъчно е да измиете ръцете си с паста за зъби вместо сапун. Ако почистим мивката с това вещество, неприятната миризма от канала също ще изчезне след изплакване.
Естествените други възможности на пастата за зъби
В последно време можете да откриете на пазара артикули, които са направени от 100% естествени артикули. Те оферират грижа за нашата ли...
Прочети повече
6. Срещу замъгляване на очилата - замъглено огледало в банята след взимане на душ към този момент няма да е проблем, в случай че го полирате с малко количество паста за зъби. Същото можем да създадем и с нашите очила, които се замъгляват през зимата, както и със ски очила. Оставете пастата върху тях за няколко секунди, след което я избършете със суха забрадка.

7. Отстраняване на петна – пастата за зъби също може да помогне за унищожаване на разнообразни петна. С нея можем да почистим стените от следите от пастели – деликатно изтъркайте нечистото място, до момента в който петното изчезне, а по-късно го разтрийте с влажна забрадка. Пастата ще помогне и при положение на петна от мастило или чай по облеклата ни – нанасяме малко от нея върху замърсяването, измиваме я и изплакваме.

8. " Маскиране " на кухини по стените – в случай че забележим дребни кухини в стените си, можем да ги запълним с паста за зъби. Така запълнените празнини могат да бъдат боядисани, само че единствено когато пастата изсъхне изцяло.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР