ПАСАДЕНА, Калифорния (AP) — Начинът, по който го вижда Блейк

...
ПАСАДЕНА, Калифорния (AP) — Начинът, по който го вижда Блейк
Коментари Харесай

Мичиган оцеля след бурен сезон с лидерство, тренировки „Beat Bama“ и треньор по силата на гуру

ПАСАДЕНА, Калифорния (AP) — Начинът, по който го вижда Блейк Коръм, Мичиган Уолвъринс са непобедени, първокласирани и два печели надалеч от национално състезание заради всички разтърсвания, които са преодолели тази година, а не все пак.

Звездата на Мичиган, бягайки, изяснява мнението си, до момента в който седи измежду съотборниците си в събота под огромна бяла палатка извън подгизналия от дъжд Роуз Боул, където Върколаците (13-0) ще се изправят против Алабама (12-1) в понеделник на полуфинала на плейофа по колежански футбол.

„ Мисля, че се поучихме от всичките си неуспехи, всички от нашите неточности “, сподели Корум. „ С този тим, с всичко, през което преминахме през тази година, мисля, че сме по-силни физически и душевен, в сравнение с в миналото сме били. Това е огромна част от повода, заради която играхме толкоз добре.... Просто се събрахме. Екип, който мислех, че не може да се приближи, ние успяхме. Когато бедата ви удари, можете да извършите две неща. Можете да се разпаднете или можете да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР