Първото зимно попълнение на ЦСКА Тобиас Хайнц е обвързал бъдещето

...
Първото зимно попълнение на ЦСКА Тобиас Хайнц е обвързал бъдещето
Коментари Харесай

Договорът на Тобиас Хайнц с ЦСКА е за три години и половина

Първото зимно попълнение на ЦСКА Тобиас Хайнц е обвързал бъдещето си с клуба до лятото на 2026 година, написа " Тема Спорт ". Една от звездите на завършилото неотдавна норвежко състезание бе показан от " армейците " в четвъртък, откакто мина сполучливо наложителните медицински проучвания и постави подписа си под контракт със период от 3.5 години.

" Червените " ще извадят над 600 000 евро за правата му, а шведският първенец Хекен ще резервира и стабилен % от последваща негова продажба. Така 24-годишният норвежец се трансформира в най-скъпото попълнение на ЦСКА в последните близо две десетилетия.

Затова и от " Армията " са били безапелационни, че желаят да защитят инвестицията си със сериозен контракт. С дълготрайност от цели 42 месеца контрактът на Хайнц се подреди измежду най-дългосрочните в състава на " алените ". Договорите на огромна част от футболисти в отбора на Саша Илич изтичат още през това и идващото лято.

В същото време рекордьор по този индикатор е преотстъпеният в Септември Симеон Александров, който подписа за цели 5 години през лятото. Сънародникът и другар на Хайнц - Джонатан Линдсет пък парафира за 3 акции, когато укрепи " армейците " през август.
 Саша Илич ще организира тренировката на ЦСКА точно на сръбската Коледа
Саша Илич ще организира тренировката на ЦСКА точно на сръбската Коледа

Заниманието ще стартира в 12:00 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР