Първото заседание в производството за дискриминация срещу лидера на ИТН

...
Първото заседание в производството за дискриминация срещу лидера на ИТН
Коментари Харесай

Тръгна делото за дискриминация срещу Слави заради Песен за Лена

Първото съвещание в производството за дискриминация против водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов и компанията му " Седем-осми " АД е планувано за а 08 ноември. Това излиза наяве от регистъра на Комисията за отбрана от дискриминация (КЗД).

Повод за жалбата е " Песен за Лена ", която беше пусната в обществените мрежи и партийната тв " 7/8 " през февруари. В нея основен воин е Лена Бориславова - някогашен шеф на кабинета на Кирил Петков, до момента в който той беше министър председател.

Жалбата в КЗД обаче не е подадена от Лена Бориславова, а от Геновева Тишева. В момента Тишева, която е правист, кара втори мандат като член на Комитета на Организация на обединените нации по премахването на дискриминирането по отношение на дамите. 

За производството пред КЗД първи заяви самият Трифонов в подкаста на рапъра Йонислав Йотов-Тото.

" Сценаристите ми донесоха текста и ми споделиха: " Виж тази ария, може да стане някакъв проблем ". Това се случи преди Нова година. Аз им споделих: " Хора, това е някаква тъпня, няма да я пускаме, вие може да извършите нещо по-готино. Но минаха 2 месеца и те пристигнаха още веднъж, създали и видео. Казаха ми: " На онази ария, на която ти сподели, че е тъпня, ние сме създали клип, а Евгени Димитров ни е направил музиката ", описа Трифонов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР