Първото запознаване на човека със се е случило преди много

...
Първото запознаване на човека със се е случило преди много
Коментари Харесай

Ето защо всички започнаха да солят пред вратата си

Първото запознаване на индивида със се е случило преди доста епохи. И даже тогава тези бели кристали се смятаха за мощна отбрана против отрицателно въздействие. Хората не знаели химичния състав на солта или нейното влияние върху организма. Но те високо правят оценка свойствата му за дълго време, с цел да запазят храната, да не я оставят да се скапва и да подобрят усета на ястията.
Така че прочистването със сол се смята за значим обред в другите страни по света.
 8 знака, че прекалявате със солта 8 знака, че прекалявате със солта
На много места виждаме изречението „ Не прекалявайте със солта “, само че е много мъчно да определим какво значи „ доста...
Днес постоянно можете да чуете суеверното изказване, че разлятата сол ще докара до свада. По принцип не сме съгласни с това. В края на краищата единствено няколко щипки сол на прага могат да спасят къщата от пълзящи инсекти. А линия сол под вратата и прозорците ще спре злите духове и ще защищити жителите от вреди.
Солта е не по-малко потребна в всекидневието. Абсорбира добре влагата. Поставете няколко дребни контейнера в разнообразни ъгли на нощното шкафче със зърнени храни и ще забравите за влагата. Ако се притеснявате за облеклата си преди пране, прибавете щипка сол към машината. Тогава обичаните ви блузи несъмнено няма да изгубят цвета си
Домашно разчистване със сол Солта продължава да се счита за знак на безсмъртието и вечността, който има вълшебен свойства. Кристалите елементарно всмукват негативната сила, помагайки за прочистването на дома, тялото и душата на човек.
постоянно се употребява в ритуали и правенето на амулети с нея. Също по този начин взехме решение да тестваме почистващия резултат на белите кристали. Опитайте с нас. Всичко, от което се нуждаете, е купа, в която можете свободно да поставите краката си, и пакет със сол.
Ритуал за пречистване на сол Намерете насаме, безшумно място, където няма да ви безпокоят. Може да е стая или градина.
 Каква е разликата сред готварска, морска и хималайска сол Каква е разликата сред готварска, морска и хималайска сол
Точно както брашното и захарта, солта има свое непокътнато място във всяка кухня. Но през последните години на пазара се срещат от ден на ден...
Изсипете колкото се може повече сол в купата. Тя би трябвало изцяло да покрива дъното с пълен пласт. Сега застанете на солта с боси крайници и се отпуснете.
Помислете за всички неприятни неща, от които бихте желали да се отървете. Сега душевен изпратете този негатив на солта. Процесът на пречистване ще бъде по-ефективен, в случай че отделите повече сила. В същото време можете да кажете: „ Оставям всичко неприятно тук и в този момент “.
Вслушайте се в възприятията си. Ако отрицателните усеща изчезнат, седнете, почистете краката си от сол и изчакайте малко, с цел да натрупате нови сили.
Съберете солта и я измийте с вода или я заровете в земята. Тези детайли ще пречистят солта и ще обезвреждат неприятната сила. Не забравяйте да благодарите на солта за помощта!
Дори и да не вярвате в магическите сили на солта, прочувственото освобождение постоянно може да усъвършенства настроението ви. Правете постоянно ритуали за разчистване със сол и хармонията ще бъде възобновена във вашия дом и живот. Проверете дали работи!
 История на солта - когато беше по-скъпа от златото История на солта - когато беше по-скъпа от златото
Солта е била най-важната суровина в Древния свят, по-скъпа от златото. Хората към момента не са знаели по какъв начин да добиват натриев хлорид от мор...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР