Първото занятие на Нефтохимик за новата година ще е на

...
Първото занятие на Нефтохимик за новата година ще е на
Коментари Харесай

Нефтохимик започва без десет от есента

Първото занимание на Нефтохимик за новата година ще е на 10 януари /сряда/, от 10:00 ч., в състезателен център " Изгрев ". Зимната подготовка на „ шейховете “ ще премине на локална почва. С оглед недоброто финансово положение на клуба, няма да се организира лагер. За сметка на това са проведени седем контролни срещи, за които към момента се прецизира къде ще се проведат – на 20.01 с Несебър, на 24.01 с Поморие, на 27.01 с Карнобат, на 31.01. със Созопол, на 03.02 със Загорец, на 12.02 със Съединение и на 17.02 с юношите старша възраст на клуба.

След напускането на Благомир Митрев, отпред на тима застана Диян Петков. Към неговия екип ще се причисли Станимир Димитров. В работата на тима ще оказва помощ и шефът на детско-юношеска школа Николай Кръстев. Той бе първият старши-треньор на отбора, който работи по първичната селекция.

Преди паузата на полусезона 10 футболиста напуснаха тима. Това са Андрей Казалиев, Георги Бинев, Даниел Стоянов, Дзъмин Лиу, Димитър Вълев, Иван Стоянов, Никола Авджиев, Цветан Филипов, Ясен Тузаков и Мартин Иванов. Това прави сформирането на новия състав още по-трудно. Треньорският екип към този момент стартира работа по селекцията, като основната цел ще бъде да се сътвори тим със мощно ядро, към което, през идващите години, да се надгражда.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР