Първото впечатление често е измамно, но от това не може

...
Първото впечатление често е измамно, но от това не може
Коментари Харесай

Ами сега? Можете ли да познаете коя дама е съпруга?

Първото усещане постоянно е лъжливо, само че от това не може да се избяга. Какво мислите, когато видите чужд. Първите минути на срещата са задоволителни, до можете да изкажете някакво усещане. Между другото, това няма да приказва за индивида, който описвате, а за вас!

Днес ви предлагаме да погледнете картинката и да определите, кои от тези дами са са омъжени.



Вашият отговор ще каже нещо за вашата персона.

 3
Ако изберете №1, смятате, че една жена би трябвало да бъде самодостатъчна и самостоятелна от мъжа си. Тя е тази доктрина и процедура, която вие сигурно ще се опитате да приложите на процедура! Вие не следвате старите догми, тъй като предпочитате модерни вариации на връзките сред сътрудниците. Не смятате, че някой би трябвало да има преобладаваща роля в връзките, тъй като би трябвало да има по-голямо тъждество на двете страни.

 4

Ако изберете №2, постоянно вършиме прибързани изводи. Някои може да ви упрекна в мислене в стила на клишетата и стандартите. Става по този начин, че казвате, или вършиме нещо, а по-късно стартирате да съжалявате. Ако това положение на нещата не е за вас, вие би трябвало да работите върху вашия темперамент.

 5

Ако изберете №3, фамилните полезности за вас преди всичко. Можете почитате традицията и сте подготвени да извършите доста за благосъстоянието на своите близки. Вие постоянно сте се опитвали да създададете в дома фамилно гнездо, където удоволствието да се върне след претрупан ден. Вие сте една богата жена!

 6

Ако изберете №4, от време на време не се отнасяте съществено към връзката си. Не смятате ли, че животът на човек може да бъде единствено една обич вечно. Понякога чувствате ужасно наслаждение от самотата. Ако, обаче намерите „ най-подходящия “, ще бъдете подготвени да се измененията за него.

Както можете да видите, в този тест е верният отговор, само че тези благоприятни условия могат да ни оказват помощ да се направи един доста къс психически профил на вас самите. Ако сте харесали този тест, не забравяйте да го споделите с приятелите си!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР