Първото съвместно шоу на двама от най-иновативните и влиятелни артисти

...
Първото съвместно шоу на двама от най-иновативните и влиятелни артисти
Коментари Харесай

Концертът на дъб величията Lee “Scratch” Perry и Mad Professor ще е в Sofia Live Club

Първото взаимно шоу на двама от най-иновативните и авторитетни актьори в света на дъб музиката ще се състои в Sofia Live Club на 2 юни. Промяната на мястото е подбудена от неподходящи метеорологични прогнози, които биха попречили безпроблемното протичане на събитието. За да избегнат вероятни механически проблеми и да обезпечат оптималното превозване на всички почитатели, уредниците от Reel Feel и мениджмънтът на артистите се сплотиха към избора именитите Lee " Scratch " Perry и Mad Professor да раздрусат меломаните с мощната си саунд система на закрито.
Lee " Scratch " Perry е съществена движеща мощ в регето и дъба към този момент съвсем пет десетилетия, като е доказвал неповторимите си умения зад пулта и неповторимия си почерк в записи с Bob Marley & The Wailers, Junior Marvin, The Longos, Max Romeo, Beastie Boys, Ari Up, The Clash и доста други, както и в личната си продукция. Mad Professor от своя страна е основна фигура за второто потомство актьори и развиването на дъба в цифровата епоха, а експериментаторският му дух не отстъпва на този на Perry и го среща с имена като Jamiroquai, Sade, Massive Attack и The Orb. Сред най-запомнящата се продукция на Mad Professor остава ремиксираната версия на втория албум на Massive Attack, която излиза под името No Protection и бетонира името му в историята на музиката.
На 2 юни мощната саунд система на Lee " Scratch " Perry и Mad Professor ще раздруса София за първи път в Sofia Live Club. Наложилата се смяна в местоположението води до понижен потенциал на събитието. Ограничено количество билети към момента се намират онлайн, в мрежата на Eventim и OMV, като цената от 35 лева остава непроменена.
Желаещите да върнат билетите си могат да го създадат посредством партньорската мрежа на „ Ивентим ". Сумата ще може да бъде възобновена в съответния обект, от който е взет билетът, до 30.06.2019.
Билетите, закупени онлайн и платени с карта, могат да бъдат изпратени или занесени персонално в централния офис, намиращ се на ул. 6-и септември 58 в София, като в границите на 7 работни дни всеки клиент ще получи назад цялостната сума. В случай на заплащане посредством натрапен платеж или по банков път, билетите се изпращат по пощата с номер на банкова сметка, по която да бъде възобновена сумата, дружно с име на титуляр и телефонен номер за връзка. Цялата сума за закупени билети се изплаща незабавно при връщане на билетите в централния офис на „ Ивентим " на посочения нагоре адрес.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР