Първото съвместно събитие се очаква в началото на 2020 годинаЦелта

...
Първото съвместно събитие се очаква в началото на 2020 годинаЦелта
Коментари Харесай

ERP Academy и bTalks Agile ще си партнират в образованието

Първото взаимно събитие се чака при започване на 2020 година

Целта на партньорството на ERP Academy и bTalks Agile е да даде висока добавена стойност на всички, които имат интерес да учат и да се развиват
(снимка: CCO Public Domain)

Образователната организация ERP Academy и консултантската компания bTalks Agile ще си сътрудничат в основаването на взаимни новаторски образования и профилирани събития.

Целта на партньорството е да даде висока добавена стойност на всички, които имат интерес да учат и да се развиват в изискванията на динамична и непрекъснато изискваща акомодация бизнес среда.
още по тематиката
ERP Academy е новаторски план, който подкрепя бизнеса и образованието в ерата на цифровата промяна и все по-голямата икономическа глобализация. Основен фокус на Академията все още е образованието в региона на бизнес софтуера и платформите за ръководство на бизнеса от най-голям клас.

Партньори на ERP Academy са водещи софтуерни компании и компании от сектора на бизнес софтуера, както и специалисти от български и интернационалните компании с дълготраен на практика опит в бизнеса, образованията и университетските среди.

bTalks Agile, от своя страна, спомага на компании, екипи и обособени чиновници да подобрят процесите и работната си среда посредством Agile „ coaching ”, образования и консултантски услуги, с фокус върху реализиране на дълготраен триумф и задоволство на екипа.

В началото на идната година ERP Academy и bTalks  Agile ще осъществят първото си взаимно събитие в София.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР