Първото полувреме предложи равностоен футбол, като първи шанс да се

...
Първото полувреме предложи равностоен футбол, като първи шанс да се
Коментари Харесай

Арсенал загуби реванша с Олимпиакос, но продължава напред в Лига Европа

Първото полувреме предложи равносилен футбол, като първи късмет да се разпишат имаха домакините. Стражът на Олимпиакос - Жозе Са направи неточност, която насмалко не бе осъдена от Никола Пепе, намерил само външната част на мрежата.

Още в ответната офанзива, събитията се трансферираха от другата страна, където Ел Араби се възползва от топ асистенция на гореспоменатия вратар, но заложи на силата, поради което му липсваше и изключителната голова точка.

До паузата опция се откри и пред Обамеянг, който обаче не можа да постави завършек на неубедителния си интервал с значимо попадение.
 Снимка 523494
Източник:

Интересно на " Емиратс " стана в 51-ата минута, когато резултатът беше открит от гостите. Юсеф Ел Араби навлезе в полето на " топчиите ", след което опитва да насочи към далечния ъгъл на Лено. Кълбото се отклони съдбовно в тялото на Габриел и подлъга немския пазач за 0:1.

В 57-ата Микел Артета пусна в игра Мартин Йодегор, който раздвижи съществено офанзивния вал на лондончани. На името на норвежеца обаче стояха и два огромни пропуща сред 65-ата и 75-ата минута.

До края огромният антигерой за Арсенал се споделяше Пиер-Емерик Обамеянг. Габонецът блесна с два грандиозни пропуща, като при всеки един от случаите загуби самостоятелната си борба с Жозе Са. Така, въпреки и приключили срещата с човек по-малко поради изгонването Усейну Ба, Олимпиакос се поздрави с влиятелната, само че незадоволителна победа над " артилеристите " с 1:0.
 Рома победи Шахтьор (Донецк) с 2:1 в мач-реванш от осминафиналите в Лига Европа
Рома не позволи сензация в Украйна, някогашен " армеец " порази " вълците "

" Джалоросите " надделяха Шахтьор и в мача-реванш

АРСЕНАЛ - ОЛИМПИАКОС 0:1 (в пъвия мач 3:1)

0:1 Ел Араби (51 " )
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР