Първото полувреме мисля, че малко постъпвахме егоистично пред гола -

...
Първото полувреме мисля, че малко постъпвахме егоистично пред гола -
Коментари Харесай

Постъпваме малко егоистично: футболисти на "Лудогорец" влязоха в спор след мач

Първото полувреме мисля, че малко постъпвахме егоистично пред гола - когато имаме обстановки двама или трима на един, би трябвало да си подаваме, ние сме един тим ".

Това сподели капитанът на " Лудогорец " Кирил Десподов след с 1:0 в Лигата на конференциите. С думите си той влезе в неприсъствен спор с Бърнард Текпетей, който също приказва пред кореспонденти след срещата.

" Не съм склонен, че не си подавахме. Има такива обстановки, в които тичаш, нямаш концепция на кого да подадеш, чуваш някакви крясъци, всеки желае да вкара ", сподели ганаецът Текпетей.

През първата част Десподов не остана удовлетворен от държанието на съотборника си, който от дребен ъгъл реши да стреля и не му подаде. Изстрелът на Текпетей се оказа доста неакуратен.

" В един тим, в случай че мога да подам, ще го направя, с цел да вкара някой, само че различен път ще изстрелвам. Не съм склонен, че има нарцисизъм ", добави Текпетей.

Треньорът Анте Шимунджа заключи, че " Лудогорец " може да играе и по-добре. Той чака сложен реванш в Брюксел.

" Много сложен мач против съперник, който желае да победи. Това е единствено първият дуел. Трябва да сме спокойни и да мислим за идната ни среща. Вярвам, че можем да играем по-добре ", сподели Шимунджа и регистрира, че отборът му е имал повече положения през първата част.

" Сега е значимо да останем фокусирани в идващия ни дуел. Важно е да покажем нашите качества и да се възползваме от техните недостатъци ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР