Първото пълно слънчево затъмнение от 99 години над Северна Америка

...
Първото пълно слънчево затъмнение от 99 години над Северна Америка
Коментари Харесай

Великото американско затъмнение започна

Първото цялостно слънчево затъмнение от 99 години над Северна Америка към този момент пристигна - наречено „ великото американско затъмнение” пресича линия от територията на от запад на изток.

Въпреки огромното разстояние, в България също хората ще могат да гледат красивото събитие, освен това онлайн, без никакъв риск за очите си.

Затъмнението ще премине от Западния към Източния бряг на Съединени американски щати. НАСА ще излъчва онлайн - вижте ТУК.

Първият град, който ще види цялостното слънчево затъмнение, ще се наслаждения на гледката малко повече от час по-късно - към 20:00 часа българско време.

Стриймът на НАСА ще предава в продължение на 4 часа, до момента в който Луната изцяло отстъпи на Слънцето. Покритието ще е онлайн от 12 места, в това число и от Международната галактическа станция.

Ако имате очила за виртуална действителност, ще може да гледате затъмнението и посредством тях. CNN ще предава онлайн в 4K резолюция, а притежателите на Samsung Gear VR и Oculus Rift ще могат да гледат във виртуална действителност посредством приложението Oculus Video. Излъчването стартира в 20 ч. българско време и във Facebook-страницата на CNN.

Instagram и Twitter също имат партньорства с медии и ще предават фотоси, клипове и любопитни обстоятелства. Ако сте в придвижване, може да гледате и от безплатното приложение Smithsonian Eclipse 2017, което се предлага както за Android, по този начин и за iOS. То ще препредава стрийма на НАСА, както и ще демонстрира фрагменти на слънцето непосредствено от телескопи.

Слънчевото затъмнение този август ще бъде сигнал за идването на Нибиру и края на нашата планета. Това твърди теоретикът на конспирацията Дейвид Мейд.
Според прогнозата на нумеролога след затъмнението на 21 август митичната планета Нибиру или Планета Х ще се появи на хоризонта. След това има един месец, през който ще се сблъска със Земята - в края на септември.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР