Първото ниво на на Дневник и Форум Филм България, посветена

...
Първото ниво на на Дневник и Форум Филм България, посветена
Коментари Харесай

Кой печели в първото ниво на киноиграта "Ант-Мен и Осата: Квантомания"

Първото равнище на на " Дневник " и " Форум Филм България ", отдадена на кино лентата " Ант-Мен и Осата: Квантомания ", завърши и към този момент е известно кой печели специфичната премия от него.

Общо 430 души се включиха в първото равнище на играта, а един от далите правилен отговор през днешния ден бе изтеглен с чоп и получава двойна покана за извънредно предпремиерно 4DX събитие в София. Това е davidova79 .

Всички, взели участие в първото равнище на киноиграта, към момента имат късмет да завоюват.

 Правила и условия за присъединяване в играта Правила и условия за присъединяване в играта " Ант-Мен и Осата: Квантомания "

Те могат да се състезават за огромната премия - комплект от спортно горнище и бележници от кино лентата " Ант-Мен и Осата: Квантомания ". За огромната премия играят тези, които са познали правилните отговори на двата въпросаи от първото, и от второто равнище на играта.

Второто равнище стартира през днешния ден и ще продължи до 23:59 часа на 19 февруари. Далите правилен отговор в него ще вземат участие в чоп за общо три награди: истинска шапка от " Ант-Мен и Осата: Квантомания " ; истинска тениска; автентичен сгъваем сак от кино лентата.

Включете се във второто равнище на играта. Запознайте се с разпоредбите и изискванията на играта.

Желаем Ви триумф!

Вичко забавно за кино лентата вижте в специфичната ни тематика.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР