Първото нещо, което забелязваме в хората е външния им вид.

...
Първото нещо, което забелязваме в хората е външния им вид.
Коментари Харесай

6 храни с които да изглеждате зашеметяващо

Първото нещо, което виждаме в хората е външния им тип. Ако той ни допадне, има огромна възможност да желаяме да продължим да контактуваме с въпросния човек. Това е и една от аргументите хората да се стремят а наподобяват добре. И до момента в който облеклата и обувките елементарно се купуват и заменят, то частите на тялото ни изискват по-голямо внимание.

Така да вземем за пример кожата, косата и зъбите ни, с цел да наподобяват добре, това значи, че би трябвало да сме здрави. А с цел да контролираме здравословното си положение, доста огромен фактор е храната, която одобряваме. Така да вземем за пример в случай че страдате от загуба на коса или разцвет, вашият метод на хранене евентуално е от основно значение за попречване на този проблем. Яжте храни с антиоксидантни флавоноиди за подсилване на космените фоликули, богатите на желязо храни за стимулиране на алените кръвни кафези и богатите на протеини и силициев диоксид храни, с цел да се подтиква растежът на косата и хубавичко коса.

Предлагаме ви да се запознаете с 6 храни, които ще създадат косата ви по-гъста и здрава.

Манго - Този живописен плод обезпечава минералния силициев диоксид, съставен елемент на съединителната тъкан, който оказва помощ за подсилване на косата и предизвиква растежа и.

Соя - Храните, получени от соя, като соеви зърна и темпе, се счита, че попречват образуването на хормон, наименуван дихидротестостерон, чийто дисбаланс способства за загубата на коса.

Яйца - Яйцата оказват помощ да се усили производството на колаген.

Кафяви морски водорасли - Желязото във водораслите обезпечава здравословно произвеждане на червени кръвни кафези. L-лизинът улеснява абсорбцията на желязо, а дефицитът и при двата може да повлияе на загубата на коса.

Ленено семе - Високото наличие на омега-3, те оказва помощ да се подхранва косата и да я защищава от изсушаване.

Тиквени семена - Тези богати на протеини семена обезпечават цинк, който поддържа клетъчното възпроизвеждане и усъвършенства имунитета, като от своя страна предизвиква растежа на косата. /zdrave.to
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР