Първото нещо което ще поискат от Изправи се!Мутри вън! в

...
Първото нещо което ще поискат от Изправи се!Мутри вън! в
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов: Не сме скарани с Мая Манолова

Първото нещо което ще изискат от " Изправи се!Мутри вън! " в новия парламент е чуване на служебния вътрешен министър Бойко Рашков и на служебния правосъден министър Янаки Стоилов по тематиката Гешев, с цел да обяснят на целия български народ какво тъкмо зло е Гешев. Това съобщи Николай Хаджигенов от " Изправи се!Мутри вън! " в предаването.

" Служебното държавно управление направи добър ход, подаде на Висш съдебен съвет въже, дадоха им опция да се качат на него или да се обесят, само че те най-вероятно ще се обесят. Вероятността да мине предлагането в този състав на Военновъздушни сили е към 1% ", сподели Хаджигенов.

" Това, което българските жители желаеха предходната година и което започнахме, по този начин както митингът не съумя директно да смъкна Борисов, по същия метод можем да кажем, че това е най-успешният митинг в новата ни история. За да няма замяна, би трябвало да има такива като нас, може би сме най-малките, най-шумните, най-агресивните, само че ние би трябвало да сме там, с цел да не разрешаваме да има замяна ", по този начин оцени работата на обединението Николай Хаджигенов.

Хаджигенов разясни, че Мая Манолова е била поканена на диалог с " ИТН " и това, че останалата част от обединението не са отишли на диалог, не значи че в обединението " Изправи се!Мутри вън! " имат обтегнати връзки.

Той също по този начин счита, че " Демократична България " са подали добър сигнал, че не биха подкрепили всичко непременно и изрази мнение, че и " Изправи се! Мутри вън! " не биха подкрепили всичко непременно.

" Ние също не желаеме министерски места, само че дано си зададем въпроса кой ще направи тези промени, тези неща би трябвало да ги създадем ние, по тази причина влязохме в политиката. Не би трябвало да се позволява тази неточност, ние няма да влизаме, тъй като кой ще направи правосъдната промяна? ", пита Хаджигенов.

" Нашите условия са ясни - Гешев, правосъдна промяна, смяна на Конституцията, това са нашите условия, а не министерски кресла. Кой ще ги направи също има значение, тъй като в случай че е Николай Василев, той няма да направи нищо ", счита Хаджигенов.

Той също счита, че България има потребност от хора като Бойко Рашков.

" Без Българска социалистическа партия към момента не става, в случай че Движение за права и свободи решат да гласоподават против личното си отроче Гешев, по какъв начин ще ги спрем, а те са на ръба да се отърват от него. Движение за права и свободи се пробват да оцелеят стопански и политически, тъй че за какво да не гласоподават против Иван Гешев ", попита още Хаджигенов.

Гледайте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР