Първото място, което изплува в съзнанието на човек, когато става

...
Първото място, което изплува в съзнанието на човек, когато става
Коментари Харесай

Най-хазартните държави в света

Първото място, което изплува в съзнанието на човек, когато става дума за хазарт, е Лас Вегас. Оказва се обаче, че американският град надалеч не е най-хазартния в света. Поне не и съгласно данните на H2 Gambling Capital, които са изготвили ранглиста на най-хазартните страни в света. Тя е формирана на база изгубени пари на един възрастен човек. Тук са включени средствата изгубени в следствие игра на покер, игрални автомати, надпревари и в казина.
1. Австралия
Загуба на глава от популацията: 1288 USD

Хазартните игри в Австралия са толкоз мощно публикувани, че Централната банка беше принудена да увеличи лихвените проценти. В далечната страна е позволено да се вършат онлайн
залагания на спортни игри. Освен това доста известни са игралните автомати. Само в Нов Южен Уелс са ситуирани половината от наличните в цяла Австралия машини. При загуба от 1288 USD на глава от популацията в интервала 2006-2010 година на 935 играчи е било неразрешено да играят. Много от тях постоянно са били хващани в нарушение на възбраната. Общо са нарушили възбраната над 1200 пъти.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР